....SNOWMOBIL
....Dacă sporturile tradiţionale de iarnă, cum ar fi ski-ul sau sowboarding-ul te-au plictisit deja, la Vatra Dornei vei găsi soluţia perfectă de deplasare pe traseele montane, pet imp de iarnă.
....De departe SNOWMOBIL-ul reprezinta atractia principala impreuna cu ATV-ul, deoarece clientilor li se ofera posibilitatea de a conduce un vehicul de zapada performant, cu multi cai putere, ceea ce le ofera clientilor senzatii si emotii de neuitat.
....SNOWMOBIL-ul reprezinta un vehicul destinat zapezilor avand ca si tren de rulare o senila lata pentru a nu se afunda in zapada, si in fata avem 2 ski-uri cu care directionam SNOWMOBIL-ul prin zapezile mari sau pe drumurile forestiere acoperite de zapada.
....Cei care se inscriu la aceasta plimbare motorizata primesc obligatoriu casti moto de protectie, instructiunile sunt si ele date de un ghid specializat care ii va insoti pe participanti pentru a le indica traseul, modalitatile de abordare ale diferitelor obstacole ce se pot intalni pe traseu in timpul plimbarii. 

Proiect realizat şi întreţinut de S.C. EUROPANDA - Câmpulung Moldovenesc
www.europanda.ro