ZBOR DE AGREMENT CU AVIONUL
Cu câţiva ani în urmă, zona de zbor de pe “Dealu’ Floreni”, abandonata total, avea sa renasca sub mainile muncitoare ale unor pasionati de zbor cu ambitii marete.  Locul ce inainte era folosit drept “groapa de gunoi”, unde toti aruncau resturi de moloz si pamant…s-a transformat in “Aerodromul Dintre Brazi”. Trebuie sa recunoastem ca zona  are un potential turistic enorm, avand in vedere peisajul mirobolant si activitatile ce se pot desfasura “in vecini”: river rafting, calarie, tur al manastirilor, plimbari cu atv-ul prin paduri…etc. Ce poate fi mai frumos decat sa mergi cu avionul in vacanta, si sa aterizezi intr-un asemenea loc? Pentru a oferi confort vizitatorilor, turnul de control aflat si el in paragina a fost restaurat, fiind acum o cladire din secolul prezent, atat ca dotari cat si ca aspect.
     Toate acestea s-au intamplat datorita familiei Cobuz, care a avut ambitia de a transforma ceva lipsit de speranta intr-o destinatie “exotica” in randul zburatorilor si pasionatilor de calatorii montane.
Doriti un zbor de agrement la costuri cat mai mici? Acum puteti admira de la bordul aeronavei, alaturi de prieteni, o panorama deosebita.
     Peisaje de vis şi senzaţii tari trăite la sute de metri altitudine. Aşa ar putea fi descrisă, pe scurt, senzaţia trăită la bordul aeronavei de agreement de la Aerodromul Floreni, de lângă Vatra Dornei.
     Vrem să promovăm turismul bucovinean, dar şi aviaţia şi zborurile de agrement cu aparate ultrauşoare, Bucovina e frumoasă văzută de jos, însă de sus vă garantăm nişte peisaje şi senzaţii de vis.      Cu siguranţă cei care vor zbura nu vor şti cum să revină în avion, în zbor.
     Persoanele care vor să rămână în zonă pe tot parcursul weekendului au ocazia să se cazeze la mini-hotelul din cadrul aerodromului sau la pensiunea Pasul Lupilor, din apropiere.

 

 
   
 
Proiect realizat şi întreţinut de S.C. EUROPANDA - Câmpulung Moldovenesc
www.europanda.ro